Turgay Başyayla, Aydın yöresine özgü "tas kebabı", "kabak borani", "dalgan kavurma", "incir tatlısı", "kazanda keşkek" ve "tarhana" yapımını gösteriyor.
4/15
Tarih: 21.04.2016 Gösterim: 0
Doğal ürünlerin olduğu uzun yaşam sofrası kurulup ,yaşlılarımız nasıl beslendiklerini anlattıkları aydına "çöp şiş", "dalgan köfte", "incirli baklava", "turp otu" ve Aydın'a özgü seyyar arabada "pide" yapımının gösteriliyor.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz.
Detaylı bilgi almak için 'Çerez Politikasını' ve 'Gizlilik Politikasını' inceleyebilirsiniz.