Manyak Dükkan - 4. Bölüm

Rafet El Roman'ın menajeri Manyak Dükkan'a gelir ve Pınar'a Rafet'in stüdyosunda birlikte deneme yapmak üzere teklif götürür. Pınar, Serdar'la birlikte gittiği stüdyoda  Rafet El Roman'la tanışır ve birlikte canlı yayına katılırlar.

Pınar'ı canlı yayında gören ve İzzet'i zaten ondan kıskanan Gülfem şok olur. Pınar'ın bu ani yükselişi kıskanç Gülfem'i çileden çıkartır ve İzzet'e bu kez kesin olarak küser. Bu küskünlük ciddidir ve Gülfem boşanmaya karar verir. Bununla da kalmaz, dükkân kendi üzerine olduğundan, işinden izin alır ve İzzet'le beraber dükkânda çalışmaya baslar.

İşsiz Veli,  devletin zoruyla 1 Euro'luk komik işlerde çalışmaya başlar. Trabzon Of kökenli Laz karakter Oflaz da,  mahalleye hatta İzzet'in evinin üst katına taşınır. Böylece Oflaz da dükkânın müdavimlerinden biri haline gelir. Yürüttüğü ters mantıklarla çok kişinin başını ağrıtacaktır.

Gülfem ve İzzet'in ayrılık meselesi Ela ve Önder'i fena üzer. Her iki çocuk da aile bütünlüğünü korumak amacıyla Serdar'ın da planıyla bir oyun oyamaya karar verirler. Serdar da yaz tatili arifesinde çiftin ayrılmasını istememekte, onların sayesinde tatil yapmayı planlamaktadır. Serdar'ın akıl hocalığında çocuklar, anne babaları ayrılırsa nasıl yoldan çıkacaklarını onlara gösterecek ve anne babalarına bir ders vereceklerdir.

  • Manyak Dükkan