Manyak Dükkan - 3. Bölüm

Her sabah olduğu gibi dükkâna gelen Gülfem bu kez dükkânı kapalı görünce İzzet'in içeride bir kadınla birlikte olduğunu düşünerek panikler.

Sevda'nın dükkânı arka kapıdan açması ile dükkanın saldırıya uğradığı ve soyulduğu anlaşılır. İzzet yerde baygın yatmaktadır, onu hemen hastaneye kaldırırlar.

İzzet'in durumunu gören Gülfem tüm kızgınlığını bırakır ve bu kez tam tersine vicdan yapmaya başlar. Hatta öyle abartır ki matem havası yaratır.

İzzet'e haksızlık yaptığını düşünen Gülfem, ona hem acır, hemde onu kaybetme paranoyasına kapılarak bu kez üzerine titremeye başlar.

Bu arada Serdar hizmetçi Pınar'ı star yapma hayalini gerçekleştirmeye çalışırken, çevredekilerde mahalleden gençlerin olduğuna inandıkları hırsızı yakalama yarışına giderler.

Hırsızlar büyük olasılıkla mahallenin aylak gençleridir ve kolaylıkla bulunabilecektir. Bu nedenle Vahit Ela'nın babası İzzet'in gözüne girmek için hırsızları yakalama ya da yakalatma yarışında öne safhada yer alır.

Diğer yandan mahallenin güvenlikçisi olarak geçinen Rıfat, tüm etraftaki kişilerden şüphelenerek işe başlar. İşsiz Veli'yi takibe alır.

Rıfat işi yine abartır ve yanlışlıkla mal dağıtıcısı bir delikanlıyı Vahit'le beraber hırsız diye yakalayıp dükkâna getirirler.

Birçok hatadan ve komik maceradan sonra mahalleden olduğu anlaşılan hırsızlar "İzzet Abi'nin" mallarını aracıların da vasıtasıyla gizlice yerine iade ederler. Hatta çaldıkları parayla bir de tatlı alıp özür dileyen yazı bırakırlar. Sabah dükkanı açarken malların döndüğünü gören İzzet çok sevinir ve dükkanı temizlemeye gelen Pınar'la bu sevinci paylaşır.

Sabah sabah dükkanda her ikisi sevinçten göbek atarken gene Gülfem'e yakalanırlar.

Diğer yandan Serdar'ın pop star planı devam etmektedir. Serdar'ın ayarladığı Rafet El Roman'ın menajeri Pınar için dükkâna gelir.

  • Manyak Dükkan