BİRKAÇ KELİME YAZARAK SİZE YARDIMCI OLABİLİRİZ
  • Anasayfa
  • Programlar
  • “Nursel ile Ramazan Sofrası”nda Ankara yemekleri var!
Video poster resmi

“Nursel ile Ramazan Sofrası”nda Ankara yemekleri var!

Nursel Ergin’in sunumuyla “Nursel ile Ramazan Sofrası” Show TV ekranlarında Ramazan ayı boyunca hafta içi saat 12:00; hafta sonu saat 13:00’te izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Nursel Ergin, Türkiye’nin birçok yerinden Ramazan’a özel lezzetleri ve tatları ekranları başındaki seyircilerle paylaşıyor.


“Nursel ile Ramazan Sofrası”nın yeni bölümünde Ankara yöresine ait yemekler yapılıyor. Nursel Ergin’in konuğu Esra Karaaslan, Ankara’ya özgü "Patatesli Milföy Kıtırlı Çorba", "Ankara Tava", "Samsun Pidesi" ve "Sütlü Kadayıf" yapacak.


Nursel Ergin’in, Ramazan ayı boyunca her gün yayınlanacak programında, artık ev hanımlarının kendi evlerine konuk oluyor. Ev hanımlarının kendi yörelerine ait leziz yemekler ve Ramazan’a özel tariflerin ekrana taşınacağı programda; konuk olunan ailenin tüm fertleriyle bereketli bir Ramazan Sofrası hazırlanıyor.


Her yöreye ait farklı Ramazan lezzetlerinin sunulduğu “Nursel ile Ramazan Sofrası”, Ramazan ayı boyunca hafta içi saat 12.00; hafta sonu 13:00’de Show TV’de