Ayşegül sarhoş olursa

Yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstlendiÄŸi “Ä°liÅŸki Durumu: Karışık” dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda; Seren Åžirince (AyÅŸegül), Berk Oktay (Can), Pamir Pekin (Murat), Eda Ece (Elif), Mert TürkoÄŸlu (Efe) ve Özlem Öçalmaz (Ece) rol alıyor.

Bülent Ä°ÅŸbilen’in yönettiÄŸi dizinin senaryosunu ise Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.

 

“Ä°liÅŸki Durumu: Karışık”ın 12. bölümünde; Can Elif’in yanında, onun gönlünü alma derdindeyken evde bir başına kalan AyÅŸegül’ü zorlu bir gece bekler; eve hırsız girmiÅŸtir. AyÅŸegül’ün yardımına kim koÅŸacaktır, Can mı yoksa Murat mı? Hırsız haberi Ä°smail ve Mediha’yı huzursuz etmiÅŸtir. Güvenlik elemanı tutmaya karar verirler ancak Ä°smail’in bulduÄŸu güvenlikçi hiç de sandıkları gibi biri çıkmaz. Can taşınmak için ev bakmaya baÅŸlar ancak onun gitmesini istemeyen AyÅŸegül’ün bu konuda baÅŸvuracağı kendince yöntemleri vardır! Can ise AyÅŸegül’ün niyetini anlar ve onu kendinden uzaklaÅŸtırmak için elinden geleni ardına koymaz. Can ve Elif birlikte çıktıkları akÅŸam yemeÄŸinde AyÅŸegül ve Murat’la karşılaşır. Gecenin sonu AyÅŸegül için de Can için de büyük bir sürprize gebedir!

 

“Ä°liÅŸki Durumu: Karışık”, aÅŸk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceÄŸi yeni bölümüyle Cumartesi akÅŸamı saat 20.00’de Show TV’de!

 


 

  • Ä°liÅŸki Durumu Karışık